Last news in Fakti

7 Април, 2022 19:00 3 444 7

Появиха се още съмнителни документи по случая с „клуба-фантом“, гласувал на конгреса на БФС

  • стандарт шивачево-
  • бфс-
  • радостин василев-
  • мария григорова-
  • динко николов

Според тях председателят на УС на клуба е бил представляван от пълномощник пред Търговския регистър

Появиха се още съмнителни документи по случая с „клуба-фантом“, гласувал на конгреса на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Казусът с аматьорския футболен клуб Стандарт Шивачево продължава да се заплита, като този път родното издание Sportal публикува ново тесте с документи, според които председателят на Управителния съвет на клуба Динко Николов е дал пълномощно на адвокат Мария Григорова, който да го представлява пред съответните органи.

Николов заяви в показанията си пред Министерството на младежта и спорта, че клубът му не изпълнява спортна дейност от 2019 г. насам и никога не е упълномощявал свои представители в подписването на каквито и да било документи касаещи работата на Стандарт.

От БФС обаче публикуваха заверена документация пред Търговския регистър, че тимът е излъчил свой делегат на конгреса на 12 октомври 2021 г. съвсем по законовия ред.

Новата публикация показва, че Динко Николов е дал пълномощно на адв. Григорова, като именно тя взема дейно участие в придвижването на документацията. Сред тях има корекция на името на един от членовете на Управителния съвет, какъвто е и казусът с Виолета Дянкова, чието моминско име е Атанасова.

Лично спортният министър се зае с този казус, като определи Стандарт Шивачево за „клуб-фантом“, за да задейства процедурата по изясняване на случая и предоставянето на цялата информация на разследващите органи, защото очевидно нарушение на законите в България. Вариантите са два - ръководството на БФС е фалшифицирало документите на клуба или Динко Николов и колегите му целенасочено лъжат за фалшификацията. При всички положения съдът ще трябва да се произнесе в едната или другата посока и да последват сериозни наказания за виновниците.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    21 1 Отговор
    Като знаем каква мафия са в бфс е ясно кой лъже

    Коментиран от #3

  • 2 Топчо

    17 1 Отговор
    Така е измамници от Бфс
  • 3 TTT

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тома":

    Срам! Търтеите в БФС стоят на власт от 2005 година. През това време националния ни отбор няма загуба на световно или европейско първенство, само защото никога през това "управление" не сме се класирали. И кой е виновен за тази тотална разруха в нашия футбол? В БФС си мълчат и си пият! Така, че търтеите да си подават оставките, след като резултатите ги няма!
  • 4 Адвокат

    3 9 Отговор
    БФС фалшифицира документи на частно дружество и ги праща в търговският регистър???? Чорбарино Янкулов ти добре ли си, вземи се засрами малко.

    Коментиран от #6

  • 5 Който

    9 0 Отговор
    лъже и краде , той в затвора бой яде !
  • 6 Юрист Еколог Педагог 1914

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Адвокат":

    Разбира се, че БФС са лъжци! Те по друг начин не могат да се задържат в пияндурското БФС!

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.