Last news in Fakti

10 Април, 2022 20:00 2 187 1

Генадий Головкин принуди ъгъла на Рйота Мурата да хвърли кърпата в 9 рунд

  • рйота мурата-
  • генадий головкин-
  • бокс

Казахстанецът тъкмо навърши 40 години и взе, че обедини 3 от поясите в средна категория

Генадий Головкин спечели битката за обединяване на шампионските пояси на IBF, IBO и WBA в средна категория, нокаутирайки Рйота Мурата в 9 рунд на битката им в Япония, научихме от DAZN.

Тъкмо навършил 40-годишна възраст „GGG“ демонстрира, че все още е в отлична форма, независимо от факта, че не се е боксирал от декември 2020 г. насам.

Дясно кроше сложи точка на спора му с Мурата, който опита да се изправи и да продължи, но от ъгъла му хвърлиха кърпата, за да опазят здравето на своя боксьор.

Темата с третия мач между Головкин и Саул Алварез тепърва ще се разгръща, защото е видимо, че „GGG“ е единственият, който е на нивото на „Канело“.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    6 1 Отговор
    Той едно време и Костя Цю ги "лекуваше" много добре....