Last news in Fakti

12 Април, 2022 11:37 1 133 4

Стойчо Младенов е третият треньор, алармирал за проблемите в ЦСКА

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • любослав пенев-
  • бруно акрапович

Любослав Пенев организира специална пресконференция, на която заяви: "Аз за себе си стигам до извода, че работим на парче в ЦСКА

Стойчо Младенов е третият треньор, алармирал за проблемите в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Стойчо Младенов е първият треньор на ЦСКА, който назовава проблемите на "Армията" с истинските им имена и акцентира върху тях. Вчера Екзекутора на Ливърпул избухна на брифинг, на който говори относно проблемите в ЦСКА - София. Преди него обаче и други специалисти алармираха за селекционната реалност в клуба, пише "Тема Спорт".

След като беше освободен от поста си, Любослав Пенев организира специална пресконференция, на която заяви: "Аз за себе си стигам до извода, че работим на парче в ЦСКА. Треньорите се сменят през няколко месеца. Пълна власт? Няма такова нещо. Не може един треньор да не участва в селекцията".

В началото на тази година пък предшественикът на Ел Голеадор - Бруно Акрапович, разкри: "Аз не съм човек, който позволява някой да му се меси в работата. Развитието в ЦСКА беше странно. Продавахме играчи и не взеха тези, които искам аз". Босненецът допълни, че е имало опити за вмешателство относно схемата, която използва, тъй като "не била правилна".


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Феликс Дж

    2 8 Отговор
    Акрапович не го зная, но ......................... Любо Пенев е участвувал в приватизацията, купува като декларира своите пари, а ползва чужди и след това му правят ресто. Младенов е участвувал в чисто криминални авантюри: преди години си "открадна" джипа Гранд Чероки, пак беше в ЦСКА. Та, Любо е човекът за ЦСКА, но явно е по-твърд и малко по-интелигентен и за това вече не е там. Ама от ГГ какво да очакваш, алчност, далавера и прекарване.

    Коментиран от #3

  • 2 Фен

    0 8 Отговор
    мутрите и футболния бизнес, две различни понятия
  • 3 Пенев

    0 8 Отговор

    До коментар #1 от "Феликс Дж":

    Любо дори се опълчи срещу мафиота Илия Павлов. Имаше момент в който имаше две ЦСКА едното на Любо Пебев и едното на Илия Павлов. Любо имаше идея да превърне ЦСКА в това в което се стреми Левски да бъде на привържениците. За съжаление Гришата го употреби и изплю.
  • 4 никой

    1 8 Отговор
    Както казват бившите съграждани на Стойчо :" Сетила се Мара да се побара " ! Този отбор го знаем , това не е ЦСКА !!! Всичко , което са правили тези от Лоич е АБСУРДНО !!! Абсурден е бившия Литекс / сегашния също /
    , абсурдно , но факт е действието на Стойкас Стоилиу , екзекутора на Литекс , а по - късно и на ЦСКА !!! Абсу-
    рдно е всичко направено от сина на ГГ !!! Въобще от както селяните от Лоич станаха софиянци , тези пехливани
    хем "градят " велик отбор , хем го рушат , ТЕХНИЯ отбор , като най-големите му душмани !!! Не зная кой прави селекциите , явно е на светлинни години от играта ФУТБОЛ !!! Не е нормално да имаш картотекирани 30-35
    играчи и да нямаш избор за един -посредствен !!! Само една справка : Левски , който беше отишъл на Под уянското бунище само заоколо 3 - 4 месеца е нов и грамотно играещ тим , при все , че са най-големите длъжници в БГ !!! ???