Last news in Fakti

12 Април, 2022 12:47 1 566 3

Ужасяващ инцидент с бивш бранител на Англия: Ограбили го и искали да му отрежат пръстите

  • ашли коул-
  • футбол-
  • футболист-
  • обир-
  • крадци

Ексзащитникът на Арсенал и Челси е бил ограбен у дома от банда пред очите на съпругата му и двете му деца, а престъпниците били „безмилостни“ в действията си

Ужасяващ инцидент с бивш бранител на Англия: Ограбили го и искали да му отрежат пръстите - 1
Снимка: БГНЕС

Ужасяващ инцидент, свързан с бившия бранител на Англия – Ашли Коул, се е разиграл в началото на тази седмица.

Ексзащитникът на Арсенал и Челси е бил ограбен у дома от банда пред очите на съпругата му и двете му деца, а престъпниците били „безмилостни“ в действията си.

Те дори са част от мрежа от групи, които извършват такъв тип действия в последните няколко години. Daily Mail твърди, че шестима човека са нахлули в дома на бившия английски национал, а целта им е била да бъдат откраднати всички бижута и часовници.

Настоящият помощник-треньор на Евертън е бил със завързани ръце през цялото нападение, като шестимата са го заплашвали, че ще му отрежат пръстите с клещи по изключително касапски начин.

Изданието твърди, че бандата е обляла ръцете на Ашли Коул с препарат за отстраняване на миризми в опит да бъдат унищожени всички ДНК доказателства, с които може лесно да се идентифицира всеки един член на групата. Това се е случило минути преди полицията да пристигне на местопроизшествието в Сърей.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мюмюн

    2 2 Отговор
    Ха сига де....що тез аугресури са пуляли рацете на тоз футболист при пулужение чи те са пипали навсякаде? Явну той са е борил, или им е бъркал из дупкити щом ги е било страх да не ги фанат по утпечатаци или миризми. Убаче са били пруфесиуналисти....само бижута и часовници са тарсели, а паре кеш-йок! Явну паундовете хич биля ни ги кефят.
  • 2 Цар Симеон

    3 1 Отговор
    Нормално за Англия. Там бандитизма е многовековна история.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.