Last news in Fakti

13 Април, 2022 17:00 871 1

Ювентус отново се отказва от Алваро Мората

  • алваро мората-
  • ювентус-
  • атлетико мадрид-
  • арсенал

Испанецът кара втория си престой в клуба

Ювентус отново се отказва от Алваро Мората - 1
Снимка: БГНЕС

Алваро Мората по всяка вероятност ще се завърне в Атлетико Мадрид през лятото, след като Football Italia обяви, че Ювентус няма нужните средства, за да си позволи лукса да разполага с толкова скъпо платен футболист, който да бъде резерва на Душан Влахович.

29-годишният таран по принуда в момента се подвизава на лявото крило, след като сърбинът пристигна през зимата в Торино, а веднъж щом Федерико Киеза се възстанови от контузията си, един от тримата ще се наложи да търка скамейката.

Мората пристигна през 2020 г. с двугодишен наем срещу €20 млн. от Атлетико. Толкова плати за него „старата госпожа“ и през 2014 г. на Реал Мадрид, но година по-късно се принуди да го върне с €10 млн. печалба с оглед страхотната си форма и заложената клауза в договора с „кралския клуб“.

Corriere dello Sport пък смята, че лондонският Арсенал следи ситуацията, защото е всеизвестен факт, че „артилеристите“ нямат нито един класен нападател, откакто отношенията между Микел Артета и Пиер-Емерик Обамеянг се развалиха и габонецът бе изпратен в Барселона. Англичаните биха могли да си позволят да платят за него около €35-40 млн., стига Атлетико Мадрид да няма други планове за него.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    0 0 Отговор
    Малко е скъпичък за Левски,а можеше да го вземем за резерва на Билал Бари.