Last news in Fakti

14 Април, 2022 14:10 1 246 0

Кръстев: Станимир Стоилов ще ни подготви добре, но ще ни липсва страшно много

  • филип кръстев-
  • левски-
  • станимир стоилов-
  • футбол

Чувствам се страхотно, тъй като Лудогорец е много силен отбор

Кръстев: Станимир Стоилов ще ни подготви добре, но ще ни липсва страшно много - 1
Снимка:

Халфът на Левски Филип Кръстев заяви, че тимът е изпълнил тактическия план за победата с 3:2 срещу Лудогорец в Разград в първия 1/2-финал от SESAME Купа на България. Играчът сподели, че Станимир Стоилов, който получи червен картон, ще липсва на отбора за мача с ЦСКА.

"Получи се уникален мач със страшно много емоции. Чувствам се страхотно, тъй като Лудогорец е много силен отбор. Нищо не е свършило обаче.

На моменти контролирахме мача, представихме се силно и изпълнихме тактическия план. На моменти правехме грешки от умора и липса на концентрация. Сега има време да си починем, макар и малко, но във вечното дерби ще излезем на 100 процента.

Не знам какво стана в края. Станимир Стоилов ще ни липсва страшно много. Той обаче ще ни подготви добре", заяви Кръстев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА