Last news in Fakti

16 Април, 2022 23:05 2 794 0

Григор вече знае жребия си за следващия турнир преди Ролан Гарос

  • григор димитров-
  • atp 500-
  • турнир в барселона-
  • жребий-
  • маркос хирон-
  • федерико кория

Димитров не е играл в Барселона от 2019 година, когато победи Фернандо Вердаско във втория кръг, а на осминафиналите отпадна от Николас Жари

Григор вече знае жребия си за следващия турнир преди Ролан Гарос - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Григор Димитров научи жребия си за турнира от сериите АТР 500 следващата седмица в Барселона. Топ ракетата ни се представи на много високо ниво на “Мастърс”-а в Монте Карло и достигна полуфиналите, където имаше всички шансове да осъществи обрат срещу Алехандро Давидович Фокина, но допусна поражение и ще трябва да се прегрупира за надпреварата в каталунската столица.

Там той е 14-и поставен в основната схема и почива по право в първия кръг, а във втория ще се изправи срещу победителя от двубоя Маркос Хирон - Федерико Кория.

На осминафиналите пък можем да гледаме сблъсък с водача в схемата Стефанос Циципас, стига той да преодолее първото си препятствие в Барселона - Иля Ивашка или Педро Мартинес.

Димитров не е играл в Барселона от 2019 година, когато победи Фернандо Вердаско във втория кръг, а на осминафиналите отпадна от Николас Жари. Най-доброто му постижение от петте му предишни участия в Каталуния е четвъртфинал през 2018-а, когато отстъпва на Пабло Кареньо Буста, а преди това елиминира Жил Симон и Малек Жазири.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА