Last news in Fakti

16 Април, 2022 21:28 798 0

Нефтохимик се наложи над Монтана и ще играе за титла в седми пореден сезон

  • нефтохимик 2010 (бургас)-
  • монтана-
  • волейбол-
  • 3:0-
  • efbet супер волей

Монтана пък най-вероятно ще завърши с бронзовите медали от шампионата

Отборът на Нефтохимик 2010 (Бургас) се класира за големия финал на Efbet Супер Волей. Момчетата на Николай Желязков биха категорично като гости Монтана с 3:0 (25:19, 27:25, 25:23) в решаващ мач №4 помежду си от полуфиналните плейофи, играна тази вечер в зала "Младост".

Така Нефтохимик спечели плейофната серия с 3-1 победи и се класира за големия финал на първенството, който ще бъде 7-и пореден за тях. Там бургазлии очакват победителя от другата полуфинална серия между шампионите от Хебър (Пазарджик) и Дея спорт, като до момента "тигрите" водят с 2-0 победи, а третата среща помежду им е в понеделник (18 април) в Бургас.

Ако полуфиналът между Хебър и Дея спорт свърши в понеделник или вторник (19 април) най-късно, то финалният плейоф ще стартира с два мача в петък и събота (22 и 23 април). Играе се отново до 3 победи от 5 срещи.

Монтана пък най-вероятно ще завърши с бронзовите медали от шампионата, след като остана на 3-о място в класирането след редовния сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА