Last news in Fakti

18 Април, 2022 12:50 1 725 30

Сектор Г: Нашият праг на търпение към аматьорщината в ЦСКА е преминат, снемаме доверието от ръководството

  • цска-
  • сектор г-
  • гриша ганчев-
  • футбол

Както и не можем да приемем, че второто място е цел за ЦСКА, а да се борим за титла е "големеене"

Сектор Г: Нашият праг на търпение към аматьорщината в ЦСКА е преминат, снемаме доверието от ръководството - 1
Снимка: БГНЕС

"Червените” фенове публикуваха декларация, чрез която уведомяват, че свалят доверието си от ръководството на ЦСКА. Позицията е подписана от редица фенклубове на тима.

Ето цялото обръщение на феновете:

“Армейци,

"Фен клуб Сектор Г" е организация, за която през годините интересите на ЦСКА и Северната трибуна са били с приоритет пред абсолютно всичко останало. Както казахме и след първия 1/2-финал със "Славия" - не сме нито слепи, нито глухи, за това дойде моментът да чуете и нашата позиция.

Ще започнем с далечната вече 2015 г. Гриша Ганчев пое ЦСКА с обещания за светло бъдеще и безоблачни хоризонти. Всеки от вас помни сезонът във "В" група и това, което последва на финала с "Монтана". Неслучайно я нарекохме "Купата на нашите мечти"...

Няма да влизаме в детайли и подробности какво последва след това, защото няма да ни стигне нито времето, нито мястото. Ще кажем само, че оценяваме, че емблемата и активите на старото дружество бяха закупени от страна на ръководството. Без този акт идентичността и историята на нашия клуб никога нямаше да бъдат там, където принадлежат - на ст. "Българска армия". И с това се изчерпва всичко позитивно, което можем да кажем.

Годините минаваха една след друга, а всеки един сезон, сякаш като дежа вю, започваше и завършваше по един и същи начин. Треньорите идваха и си отиваха по абсолютно идентичен тертип - Нестор Ел Маестро, Любо Пенев, Бруно Акрапович, пак Любо Пенев, накрая и Стойчо Младенов. Не остана неопетнена легенда и светла личност, свързана с ЦСКА, която да не падна жертва на вътрешните игрички и интриги от страна на играчи, бившо-настоящи главни скаути, селекционери и гравитиращи около силните на деня субекти. И винаги след като бе свършила вече своята работа - да закрепи имиджово положението на ръководството след поредното уволнение и скандал. Таралежите май не изядоха змиите, а институцията "треньор на ЦСКА" към днешна дата е тотално обезценена.

Какво да кажем за цялостния модел на управление? Или по-скоро тоталната липса на такъв? Отдел "Маркетинг" практически не същестува, а всеки един от вас знае какво усилие коства да си закупиш официален артикул на клуба преди началото на всеки сезон. Отдел "Връзки с обществеността" и начинът, по който клубът неглижира комуникационните си канали със своя предполагаем най-голям актив - публиката, води до липса на обратна връзка и всякаква представа за актуалните настроения и тенденции сред червената общност. Таблото на Армията не работи защото...няма кой да го включи. Лекари в клуба няма. За школата не искаме и да отваряме темата. На почти всички нива цари един повсеместен хаос.

Безспорен факт е, че това ръководство получи най-големия картбланш и кредит на доверие, които управленско тяло е получавало в историята на ЦСКА от страна на феновете. Но към днешна дата резултатите, които виждаме насреща, са отчайващи. И, моля ви, "заплатите се плащат навреме" е абсолютно нормален процес в отношенията между всеки един работодател и неговите подчинени, а не грандиозно постижение.

Както и не можем да приемем, че второто място е цел за ЦСКА, а да се борим за титла е "големеене".

Считано от днес, нашият праг на търпение към аматьорщината в ЦСКА е преминат. Няма да толерираме повече нито ден такъв начин на управление на любимия ни клуб и официално снемаме доверието си в настоящото ръководство. Ако и оттук натaтък няма промяна към по-добро, запазваме правото си на последващи действия и крути мерки в името единствено и само на най-важното нещо в нашия живот - ЦСКА СОФИЯ!

oт Animals, Оffenders, МC, Оffice boys, Legion, Столична група, Butcher's Brothers, Армейци Кюстендил, Boys Vidin, Youths Blagoevgrad, Разлог, Чирпанъ, CSKA SOFIA UK, Trapeza Boys.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hahaha

    12 17 Отговор
    Пак ще фалирате и този път незнам друг Литекс ,който да ви поеме.

    Коментиран от #3, #30

  • 2 Asdfg

    8 21 Отговор
    Тия оранжеви люляци да си ходят в Лойч! цецка-тирето няма място в гр.София!
  • 3 ЦСКА

    18 7 Отговор

    До коментар #1 от "hahaha":

    Дучето трябва да се върне на "Армията" и да отговаря за връзката между феновете и ръководството, а фракциите да се занимават със развитието на сектора. Клуба е добре!

    Три поредни години финал за купата на България!

    Две поредни години класиране в групи на Европейските клубни турнири! ТРИ ПОРЕДНИ ГОДИНИ и ДЕСЕТ поредни мача Левски нямат победа над ЦСКА!

    С ТОВА БФС НАЧЕЛО и НАРЕДЕНИЯ ни предварително ШАМПИОНАТ, ЦСКА ВЗЕМА АБСОЛЮТНИЯ МАКСИМУМ от ситуацията!

    Коментиран от #5, #14, #25

  • 4 еврика бе цесекари

    22 1 Отговор
    мафията в бфс унищожава българския футбол

    Коментиран от #9, #20

  • 5 БефесеДепесе

    25 4 Отговор

    До коментар #3 от "ЦСКА":

    БефесеДепесе са натиснали диларите да създадат напрежение в ЦСКА преди конгреса!
    Хора които се издържат от ЦСКА и не да дали и 1 лев за отбора да ми пускат такива декларации... Айде у лево. Тоя дето го е писал да ми дойде с ясен план за бъдещето на ЦСКА. Пълни дебили. Разград купуват мачове на килограм, държат БФС и е геройство това което постигна ЦСКА на този етап.

    Коментиран от #17

  • 6 Подуямие

    3 14 Отговор
    Закривай!
  • 7 Тия са идиоти

    21 4 Отговор
    Само Гриша и Ицето
    Само ЦСКА

    Коментиран от #15

  • 8 тия пак ли

    5 15 Отговор
    ще фалират и ще правят трето припокване,те така могат и до другия век да карат без да плащат
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Цесекар

    18 2 Отговор
    Вие нормални ли сте. Изплати милиони стари задължения, възстанови Панчарево, готов е да построи стадион, нямаме никакви финансови проблеми. Какво искате да пращаме СМС-и като подуенци. Имате ли вариант за издържане на клуба.
  • 11 тегли чертата

    8 5 Отговор

    До коментар #9 от "Народе????":

    че то от 32г в България има ли нещо законно?
  • 12 mad forest

    14 1 Отговор
    Феноменално: т.н. фенове, които са пълни аматьори (зяпачи), дават акъл (че и нещо друго) на хора, които си влагат парите и си вадят хляба от това занятие. Изводът е един - има ли някой с топки да го направи?
  • 13 ЛУПИ

    4 11 Отговор
    Сега трябва да решите,на кого да го лапкате,на Цеката,на Домуза,иначе ВИНАГИ ВЕРНИ,ама вие сте свикнали
  • 14 Левски 1914

    5 15 Отговор

    До коментар #3 от "ЦСКА":

    Толкова ли не можете да разберете , че цска ТИРЕ София 2016 е преименувания Литекс с маркетингова цел и обединен с Етрополе. Дучето каза " това не е моето цска", Ради Здравков каза " моето цска за съжаление ФАЛИРА ",Георги Димитров бог да го прости каза " оранжевото прозира", Сашо Томов казва " това на армията е Литекс обединен с Етрополе ", Ганчев казва пред УЕФА " ние сме Литекс " вие какво цска ви се привижда не знам.

    Коментиран от #16, #29

  • 15 mad forest

    1 14 Отговор

    До коментар #7 от "Тия са идиоти":

    Кой е този Ицето - оня имбецил ли?
  • 16 Локо сф

    15 0 Отговор

    До коментар #14 от "Левски 1914":

    Така е,обаче за отбор Лафчис 1914 мълчиш!

    Коментиран от #19, #21

  • 17 Оня

    4 11 Отговор

    До коментар #5 от "БефесеДепесе":

    Смешников ..... А Инджов и Микренския невисок елемент нямат нищо общо с депесе , налЕ !
  • 18 Гаси тока

    5 11 Отговор
    Припоци набиите си го в главите веднъж за винаги. Този отбор е Литекс и е лична собственост на Гриша Ганчев. Този отбор му дължи документално 50 милиона, в момента в който Ганчев реши да си тръгне ще загаси и лампите след себе си.
  • 19 Левски 1914

    3 13 Отговор

    До коментар #16 от "Локо сф":

    Сто пъти съм писал ЛЕВСКИ на Лафчис, ЛЕВСКИ на Батков, ЛЕВСКИ на Сираков си е ЛЕВСКИ София, а не Литекс обединен с Етрополе.

    Коментиран от #23

  • 20 Припок

    1 12 Отговор

    До коментар #4 от "еврика бе цесекари":

    Хахаха пак има директива да изоставате на 14 точки от Лудогорец? През пролетта да имате само две победи и то едната след като екзекутирахте вратаря на Славия и варди 16 годишен тийнейджър а втората срещу Берое с клизма.

    Коментиран от #22

  • 21 Лиценз

    4 10 Отговор

    До коментар #16 от "Локо сф":

    Е той съдът го каза, прочети решението. Може да прочетеш и за двете ЦСКА по времето на Илия Павлов и Любо Пенев. Там също съдът се произнесе. 2015 обаче е друго Стойчков ви закри след което Литекс с всичките футболисти и администрация заедно с лиценза се премести в София.

    Коментиран от #24

  • 22 а бре

    11 0 Отговор

    До коментар #20 от "Припок":

    тъпоъгълник с грешни асоциации,къде прочете за симпатизиране към цска?
  • 23 Локо сф

    12 2 Отговор

    До коментар #19 от "Левски 1914":

    Ти какво пишеш си твой проблем! Фактите са други! Левски 1914 си чисто нов клуб! Ясо Гърция.
  • 24 Локо сф

    9 4 Отговор

    До коментар #21 от "Лиценз":

    Съдът казал. По кое управление и чии привърженици бяха на власт?

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 КУмУнист

    0 10 Отговор
    Закривай припоците.
  • 29 Бай Брадър

    12 0 Отговор

    До коментар #14 от "Левски 1914":

    А ти кога ще разбереш че лески- (тире) спартак е искуствено създаден припознавачески отбор ???
  • 30 ПЛОВДИВ

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "hahaha":

    АКО ИЗОБЩО ИМА ФУТБОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ ПОМАГАЩ НА СПОРТА В БЪЛГАРИЯ, ТО ТОВА Е ГАНЧЕВ! ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ АКО ИМА ЩО ГОДЕ ПРИЛИЧНИ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ, ТО ГАНЧЕВ ГИ Е ИЗГРАДИЛ! АКО ЦСКА ИСКА ДА Е СИЛЕН КЛУБ, ТО ГАНЧЕВ Е ПРАВИЛНИЯ ПРЕЗИДЕНТ! ГАНЧЕВ САМО ТРЯБВА ДА ЗАСИЛИ ДИПЛОМАЦИЯТА И ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ФЕНОВЕТЕ И РЪКОВОДСТВОТО НА ЦСКА!