Last news in Fakti

18 Април, 2022 16:30 581 0

Капитанът на Арсенал намекна за завръщане в Олимпик Лион

  • александър лаказет-
  • арсенал-
  • лион

Французинът със сигурност ще напусне Лондон през лятото

Капитанът на Арсенал намекна за завръщане в Олимпик Лион - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Арсенал - Александър Лаказет, се готви да се завърне в бившия си клуб - Олимпик Лион. Това стана ясно от негов коментар пред френското издание Canal+.

30-годишният централен нападател разкри, че е в контакт с няколко отбора извън Висшата лига, а, що се отнася до „хлапетата“, той поддържа добри отношения с ръководството и дори често се вижда с хора от ръководните органи в клуба.

Договорът на Лаказет с „топчиите“ изтича през лятото, а с оглед кошмарната му форма е повече от сигурно, че ще напусне Лондон след края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА