Last news in Fakti

20 Април, 2022 07:59 2 258 7

Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля от ЦСКА

  • гриша ганчев-
  • цска-
  • футбол-
  • треньор

В момента бизнесменът е концентрирал усилията си върху намирането на старши треньор на тима

Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля от ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля от клуба, пише “Тема Спорт”. След срещата между бизнесмена и вече бившия наставник на “армейците” Стойчо Младенов през миналата седмица и последвалото напускане на опитния специалист в социалните мрежи, както и в различни медии, се появиха информации, че Ганчев е готов да хвърли бялата кърпа и да сдаде управлението на клуба. Те обаче не отговарят на истината.

В момента бизнесменът е концентрирал усилията си върху намирането на старши треньор на тима. Набелязани са няколко чуждестранни специалисти, като не е изключено името на новия наставник да бъде обявено малко след края на реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Славия в четвъртък. На трибуните на “Българска армия” за срещата с “белите” може да присъства легендата на Партизан и доскорошен треньор на Чукарички Саша Илич. Както вече стана ясно, “червените” са влезли в контакт със сърбина доста преди напускането на Стойчо Младенов. Преговорите между двете страни обаче засега са в застой.

Паралелно с търсенето на нов треньор Ганчев следи изкъсо и напредването на проекта за реконструкцията на стадиона. Според различни източници в началото на месеца ръководството на ЦСКА е депозирало 30 млн. лева, които да послужат като гаранция за намеренията на клуба. Очаква се скоро от “Армията” да излязат с официална информация по темата.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Общински съветник

    11 15 Отговор
    “Депозирал 30 млн.лв.”, но няма как да е за стадиона, защото в СОС не му минава номера. Няма и да мине, докато в София има достойни граждани. Ловеч не е София! Задълженията на ЦСКА към “Спортни имоти” са над 4 млн.лв. и продължават да нарастват, но Ганчев нищо не е платил по договора… иначе “депозирал 30 млн.лв.”
  • 2 ПресТъпНик

    11 14 Отговор
    Жужето много лъже, защото се страхува да не го погнат пак с акцизи и ДДС от което живее сега. Нито Бойко, нито Шиши могат да го спасяват, а само с министър Rudi.cska не става!
  • 3 Дефанзива

    11 15 Отговор
    Хубаво ни плати по 50 лв. на човек да ходим пред БФС, но живее в див ужас, че ще го гоним от ЦСКА! Въобразява си, че без клуба ще го вкарат в затвора.
  • 4 кУмУнист

    8 11 Отговор
    Ще си говорим след месец, когато нито шампионата, нито купата ще са техни. Когато Левски вземе купата и оранжевите загубят и второто място в първенството Гришата ще изчезне с 200.
  • 5 Мафиот

    9 11 Отговор
    Къде ги е депозирал тези пари в задният си джоб ли? Смешници. Дал е една хвърчаща хартиика, банкова гаранция като навремето Диксън даде за 100М долара. Тези банкови гаранции ги раздават навсякъде, мафиотска му работа.
  • 6 ОБРАТНО В ЛОВЕЧ

    4 9 Отговор
    вЕЛИКАНА от мИКРЕ първо да си плати наема за базите към МС ! След това пеша да поема пътя с фирменото си отборче към града на люляците !
  • 7 До трола 1 2 3 4 5 6

    8 3 Отговор
    Личи си, че само познатия ни подвизаващ се тук трол е коментирал статията.
    Смешен си, безделник!