Last news in Fakti

20 Април, 2022 19:30 943 0

Алън Шиърър сравни Мохамед Салах с Дидие Дрогба

  • дидие дрогба-
  • алън шиърър-
  • мохамед салах

Легендарният английски нападател има фаворит измежду двамата

Алън Шиърър сравни Мохамед Салах с Дидие Дрогба - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-великите нападатели в историята на английския футбол - Алън Шиърър, направи любопитно сравнение между Мохамед Салах и Дидие Дрогба, за да отговори на въпрос за най-добрия африкански футболист, играл някога във Висшата лига.

Дрогба е най-добрият африкански играч в историята на Висшата лига. За мен той е по-добър от Мохамед Салах. Той стана шампион на Висшата лига четири пъти и взе Шампионска лига“, каза Шиърър за London World, цитиран от dsport.

През миналия сезон египтянинът задмина Дрогба по брой голове в шампионата, въпреки факта, че се подвизава на дясното крило, докато котдивоарецът играеше в ролята на класически централен нападател от периода си в Челси.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА