Last news in Fakti

21 Април, 2022 18:32 1 179 2

Локомотив (Пловдив) и Берое не излъчиха победител (ВИДЕО)

  • локомотив (пловдив)-
  • берое-
  • efbet лига-
  • 1:1

"Смърфовете" имаха шанс да спечелят мача в самия край, но Димитър Илиев не успя да отбележи от дузпа

Локомотив (Пловдив) и Берое не излъчиха победител (ВИДЕО) - 1
Снимка: beroe.bg

Локомотив (Пловдив) и Берое завършиха при резултат 1:1 в мач от втория плейофен кръг в горната четворка от втората осмица на efbet Лига. Стив Фуртадо откри в 26-ата минута, а Димитър Илиев изравни от дузпа в третата минута на добавеното време.

В добавеното време на срещата капитанът на "смърфовете" имаше шанс да донесе победата на своите от още една дузпа, отсъдена отново за игра с ръка на Мирослав Енчев. Опитният нападател обаче стреля слабо и Генадий Ганев улови. Защитникът на заралии пък получи втори жълт и съответно червен картон за своето провинение.

След десетина минути игра Карагерен поведе на скорост и излезе на добра позиция по диагонал от вратата на гостите, но опита пас и сбърка. След обърканата топка от №9 на Локомотив Илиев бе препънат в наказателното поле от Енчев, но сигнал за наказателен удар не последва.

В средата на полувремето Фал се пребори за една висока топка, която Тунгара веднага насочи към Фуртадо. Осмицата на "зелено-белите" намери десния халф-бек на страхотна позиция и той с едно докосване прати топката във вратата на Пиргов.

Нереален пропуск на Венсан Марсел. Капитанът Димитър Илиев изведе Василев очи в очи с Ганев, а българският национал преодоля стража и бранител на заралии, след което подаде към Марсел, който от около два метра на празна врата не уцели топката. Минута по-късно удар на Василев бе париран от Ганев.

Броени секунди след удара на Василев Карагерен подаде на Илиев, който стреля от 6-7 метра и топката се спря в ръката на Мирослав Енчев. След помощ от ВАР главният съдия Ивайло Стоянов отсъди дузпа, а капитанът на "железничарите" - Илиев, бе безпощаден за 1:1.

Преди да са изминали 120 секунди от втората част Мирослав Енчев стреля с глава след центриране на Фал отдясно, но Пиргов улови. Дълго подаване към Александър Василев, бе отлично овладяно от левия флангови футболист и Джонатан бе елиминиран, но ударът на 19-ката на Локомотив с по-слабия десен крак бе уловен от Ганев.

Томашевич и Витанов разиграха много добре, а вътрешният халф достави топката на чиста позиция на Карагерен, който от няколко метра прати топката в тялото на Генади Ганев и опропасти още една възможност за домакините. В 78-ата минута Боруков се отскубна от отбраната на старозагорци, но ударът му с левия крак бе неточен. Минута по-късно удар на Умарбаев от 15-16 метра мина високо над вратата.

Една от последните атаки на Локомотив завърши с удар на Салинас отблизо. Топката обаче отново спря в ръката на Мирослав Енчев и след кратка видеоконсултация арбитърът Ивайло Стоянов отсъди втори 11-метров наказателен удар. Отново Димитър Илиев застана зад топката, но Генади Ганев спаси точката за Берое.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ahmed Sali

    0 0 Отговор
    Сааде Локо
  • 2 Фен

    0 0 Отговор
    Дузпа след дузпа срещу Берое , след като са против Перуката .