Last news in Fakti

21 Април, 2022 18:55 967 1

Звезда на Ман Юнайтед евакуиран от дома си след сигнал за бомба

  • манчестър юнайтед-
  • хари магуайър-
  • футбол-
  • висша лига

Магуайър живее с годеницата си Фърн Хоукинс, която има две дъщери

Звезда на Ман Юнайтед евакуиран от дома си след сигнал за бомба - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Англия и Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е напуснал дома си, след като е получил заплаха за бомба, твърди полицейското управление в Чешър.

Местните полицаи претърсват имота на защитника в Олдърли Дж, след като е получил имейл, в който се твърди, че в дома му ще бъде поставена бомба.

Магуайър живее с годеницата си Фърн Хоукинс, която има две дъщери. Говорител на Манчестър Юнайтед потвърди новината в четвъртък следобед, описвайки събитието като „сериозна заплаха“ за футболиста и неговото семейство.

Твърди се, че 29-годишният футболист е в състояние на „екстремен шок“, според британските медии.

Въпреки че не е необичайно футболистите на Манчестър Юнайтед да получават заплахи, полицията приема този случай по изключително сериозен начин. Кучета и множество полицаи бяха изпратени в дома на Магуайър, за да прегледат имота след заплахите.

Формата на Магуайър се понижава все повече и повече през този сезон, а той е принуден да търпи редица критики от привържениците на собствения клуб. Мнозина дори призоваха да му се снеме капитанската лента от ръката. Защитникът бе изключително безполезен на футболния терен за Ман Юнайтед при поражението с 0:4 от Ливърпул във вторник вечерта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    0 0 Отговор
    Всичките са куци коне. Не разбирам защо за всичко им е виновен Хари Дървото.