Last news in Fakti

26 Април, 2022 10:32 880 0

Вицекапитанът на Манчестър Сити призна, че Карим Бензема е фаворит за „Златната топка“

  • карим бензема-
  • илкай гюндоган-
  • манчестър сити-
  • реал мадрид-
  • златна топка-
  • шампионска лига

Отборът му ще мери сили с Реал Мадрид на полуфиналите в Шампионската лига

Вицекапитанът на Манчестър Сити призна, че Карим Бензема е фаворит за „Златната топка“ - 1
Снимка: БГНЕС

Карим Бензема е фаворит за „Златната топка“ през този сезон, според вицекапитана на Манчестър Сити - Илкай Гюндоган, научихме от RT1, цитиран от Eurosport.

В момента, според мен, Бензема, заедно с Левандовски, са най-добрите нападатели в света. Той е добър и с двата крака, както и във въздуха. Смятам, че в миналото бе подценен и сега доказва, че критиците му са грешали. Дълго време той бе в сянката на Кристияно Роналдо, особено в очите на пресата, но сега получава заслужено внимание. Постиженията му говорят сами за себе си. Бензема притежава всичко необходимо, за да спечели „Златната топка“, каза Гюндоган.

Тази вечер от 22:00 часа българско време Манчестър Сити приема Реал Мадрид в първи полуфинален мач от Шампионската лига. Очаква се двамата да имат основна роля в срещата и като цяло за сблъсъка, който ще излъчи първия финалист в турнира.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА