Last news in Fakti

27 Април, 2022 08:02 837 3

Стражът на ЦСКА: Във финала за Купата формата няма да има значение

  • димитър евтимов-
  • цска-
  • левски-
  • купа на българия

Той не смята, че Левски има предимство дори в моментното състояние на двата клуба

Стражът на ЦСКА: Във финала за Купата формата няма да има значение - 1
Снимка: БГНЕС

Финалът за Купата на България по футбол официално ще се проведе на 11 май, а там ще се срещнат отборите на ЦСКА и Левски в поредно издание на „Вечното дерби“. В момента „сините“ изглеждат като по-силния отбор с оглед формата и вдъхновението, което цари след двете поредни победи над Лудогорец, докато „червените“ трябваше да минат през дузпи срещу Славия, тъй като пропиляха аванс от два гола след първата среща. Вратарят на „армейците“ - Димитър Евтимов, междувременно смята, че в подобен мач моментната форма няма как да окаже влияние.

В такива мачове няма значение каква е моментната форма. Във „Вечното дерби“ и преди сме виждали, че отборът, който е в по-добра форма - пада. Не бих казал, че моментната форма ще даде някакъв допълнителен принос за отбора да играе по-добре“, каза Евтимов пред „Блиц“, цитиран от Gong.

Новопровъзгласеният титуляр под рамките на вратата все пак заяви, че неговият отбор ще спечели трофея, както стори и през миналата година срещу Арда Кърджали.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фершел

    3 1 Отговор
    Ти си налягай дармите че и двата гола бяха вратарски,случайно топката се удари в тебе при дузпите
  • 2 кУмУнист

    2 2 Отговор
    Ето така се става медийна звезда в спорта без да си направил нищо не терена. Това момче е поредния пример как ти вкарват два гола и после че си хванал една от 10 дузпи и вече е невероятен вратар, същото е и с малкия Вуцов. Спрете да ги помпата, че взимат да си вярват много.
  • 3 иво

    2 2 Отговор
    ПРАВО Е МОМЧЕТО ! КОГАТО И ДА Е , ЩЕ СЕ НАВЕЖДА НАЙ- МАЛКО 2-пъти ПОД МРЕЖАТА !