Last news in Fakti

29 Април, 2022 08:08 5 484 4

Ибрахимович по спешност в болницата при Мино Райола

  • мино райола-
  • златан ибрахимович-
  • футбол-
  • болница

Спекулациите, свързани със здравето на Райола продължават

Ибрахимович по спешност в болницата при Мино Райола - 1
Снимка: БГНЕС

Златан Ибрахимович е посетил агента си Мино Райола в болницата "Сан Рафаеле" в Милано по-рано днес. В последните часове се появиха противоречиви новини, свързани със здравето на суперагента. Първо излезе информация, че той е починал, която обаче бързо бе опровергана от семейството му и от доктора, който го лекува, както и от самия Райола, който написа пост по този повод в Туитър.

Разтревожен от новините, свързани с Райола, Ибрахимович е побързал лично да се осведоми какво е състоянието му. Той е посетил болницата, където агентът е настанен за лечение, и е успял да се срещне с него.

Междувременно спекулациите, свързани със здравето на Райола продължават. Според някои твърдения състоянието му е изключително тежко и е напълно възможно той наистина да почине в близките дни. Очевидно проблемът, от който агентът страда, е сериозен, тъй като той вече четвърти месец е на болнично лечение и няма особено подобрение.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДОСТ

    0 0 Отговор
    ЗЛАТАНЕ? И ТИ ЩЕ РАЖДАШ МА? ХА БАКАЛЪМ. ДА ТИ Е ЧЕСТИТО И СЛАДКО БЕБЧЕТО.