Last news in Fakti

29 Април, 2022 14:00 612 0

Моуриньо: Всеки фен на Рома е приел равенството с Лестър като добър резултат

  • жозе моуриньо-
  • лестър-
  • рома-
  • лига европа

Всичко ще се реши във втория мач на "Олимпико"

Моуриньо: Всеки фен на Рома е приел равенството с Лестър като добър резултат - 1
Снимка: БГНЕС

Представянето на Лестър в първия полуфинален мач срещу Рома е дало повод за оптимизъм преди реванша след седмица, въпреки равенството, смята мениджърът на отбора Брендън Роджърс.

Той смята, че тимът му е показал "кураж" срещу опитния отбор на Жозе Моуриньо. "Движението ни по време на мача беше наистина добро и ние стигахме лесно до вратата им", каза Роджърс на репортерите след мача.

"Изоставахме в резултата, но реакцията на отбора бе много добра. Представянето ни дава голяма увереност за втория мач", каза още мениджърът.

Моуриньо пък сподели, че Рома е предал много лесно топката след почивката и тимът не е използвал някои възможности на контраатака.

"Когато започнахме да губим лесно топката и падна интензивността в играта ни, мачът стана труден за нас", каза португалецът пред сайта на Рома.

"Но съм сигурен, че всеки фен на Рома е приел резултата като добър, защото всичко ще се реши във втория мач на "Олимпико", добави Моуриньо.

"Не се усмихвам, защото знам и, че с 70 000 фенове зад нас ще бъде труден мач", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА