Last news in Fakti

30 Април, 2022 13:02 864 0

Собствениците на Манчестър Сити искат да купят бившия клуб на Ивайло Чочев

  • палермо-
  • манчестър сити-
  • дарио мири

Арабските инвеститори са се прицелили в един от най-обичаните тимове в Италия

Собствениците на Манчестър Сити искат да купят бившия клуб на Ивайло Чочев - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският Палермо е обявен за продан от президента Дарио Мири, а собствениците на Манчестър Сити планират да се възползват от тази възможност. Това поне твърди италианското издание Gazzetta dello Sport.

City Football Group понастоящем съставлява цели 13 отбора по целия свят, сред които още са Мелбърн Сити, Ню Йорк Сити и Монтевидео Сити Торке.

Бившият отбор на Ивайло Чочев в момента се подвизава в Серия C, след като в изминалите години пострада много от финансовата криза и се наложи да преструктурира харчовете си, за да продължи да съществува.

Смята се, че Мири ще продаде своите 80% от собствеността върху отбора срещу скромните за съвременните стандарти €6 млн.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА