Last news in Fakti

2 Май, 2022 13:32 1 473 1

Лотар Матеус попиля ръководството на Байерн Мюнхен

  • лотар матеус-
  • байерн мюнхен

Легендата на клуба не е доволен от трансферната политика

Лотар Матеус попиля ръководството на Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен изпрати десетия си пореден шампионски сезон, но усещането в Германия е, че по-скоро конкурентите остават прекалено далеч, за да се възползват от неубедителните игри на тима. Лотар Матеус междувременно разкритикува трансферната политика на „баварците“ с коментар пред Sky Sports.

В момента в Байерн изобщо нямат представа какво правят с трансферите. Купуват се футболисти с високи заплати, а в същото време възнаграждението на по-заслужилите хора в отбора остават същите, въпреки че са написали историята на клуба през последните години. За тях все парите не стигат“, каза легендата на тима.

Той обвини за това Оливер Кан и Хасан Салихамиджич, които в момента дърпат конците в състава на Юлиан Нагелсман.

Преди време Ули Хьонес казваше, че всеки млад германски национал трябва да мине през Байерн Мюнхен и това за дълго време си беше като закон. Днес обаче хора като Нико Шлотербек от Фрайбург предпочита да играе за Борусия Дортмунд, вместо да дойде в Байерн, където и без друго има нужда от нов централен бранител“, каза още Матеус.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ferfucks

    0 0 Отговор
    Новина от прреди 7 дена