Last news in Fakti

2 Май, 2022 23:40 1 025 0

Походът за оцеляване на „водните кончета“ мина и през Бергамо

  • аталанта-
  • салернитана

Късен гол дори ги лиши от трите точки

Походът за оцеляване на „водните кончета“ мина и през Бергамо - 1
Снимка: БГНЕС

Аталанта и Салернитана завършиха 1:1 в понеденишкия мач от Серия А, като така походът към оцеляването на „водните кончета“ продължава с пълна пара.

Едерсон Лоренсо вкара за гостите в 27', а в 88' Марио Пашалич изравни, за да лиши гостите от трите точки и да спести срама за своя тим.

„Богинята“ до неотдавна имаше амбиции за място в топ 4, но в момента води ожесточена битка за местата от 5 до 8, като за сега остава под Рома, Лацио и Фиорентина.

Салернитана пък е на две точки от спасителния бряг, като има да изигра мач срещу последния в класирането - Венеция. Въпросната среща ще се проведе след 3 дни и би могла да се окаже съдбоносна за всеки от двата клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА