Last news in Fakti

3 Май, 2022 13:22 700 0

ЦСКА 1948 набеляза бразилец

  • виктор maтеус да силва-
  • футбол-
  • цска 1948

Става въпрос за 27-годишния атакуващ халф Виктор Maтеус да Силва

ЦСКА 1948 набеляза бразилец - 1
Снимка:

ЦСКА 1948 ще погледне и към чуждестранния пазар за нови попълнения. Клубът е набелязал бразилския футболист от Албания. Става въпрос за 27-годишния атакуващ халф Виктор Maтеус да Силва, пише "Тема спорт". Той е роден в Куяба, като започва да тренира в бразилския Сао Каетано. Веднага обаче е забелязан от скаути на Верона, където играе от 2013 до 2019-а, но е преотстъпван на Бреша, Пескара, Терамо, Перуджа и хърватския Истра Пула.

Преди да премине във Влазня през 2020 г., играе един сезон за Виртус Верона. Има 36 мача и 7 гола за клуба от албанския град Шкодра.

Досега ЦСКА 1948 договори Октавио от Локомотив (София), Стефан Цонков от Монтана и Архан Исуф от Спартак (Варна). Тримата имат предварителни контракти с отбора, воден от Николай Киров - Белия.

Клубът е набелязал и Давиде Витурини от Царско село. Очаква се за пореден трансферен прозорец ЦСКА 1948 да прави мащабна селекция. От новия сезон клубът ще има и трети отбор, който ще е част от Югозападната трета лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА