Last news in Fakti

8 Май, 2022 16:10 1 115 7

Тити Папазов: Няма връщане назад, Левски взема Купата

  • тити папазов-
  • левски-
  • купа на българия-
  • цска-
  • футбол

Бием ЦСКА с 1:0

Тити Папазов: Няма връщане назад, Левски взема Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на БК Левски - Тити Папазов, взе отношение по повод създаването на новата фенска организация „Левски на левскарите“, която ще има за цел подпомагане дейността на клуба и даде като пример тима на Барселона.

„Нещото, което искам в Левски да се промени, е да помнят своите легенди. А финалът е 1:0 за Левски. Това е пристрастна прогноза, но се надявам да победим. Победа за феновете“, заяви Папазов пред "Арена спорт".

Мачът за Купата на България на 15 май, неделя, от 17.00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

„Трябва да бъдем търпеливи, а когато се прави нещо, то да бъде направено като хората. Човекът, който най-много ми е помогнал в онези дни с акциите беше Лъчо Танев. Как трябва да се прави, какво да се иска, той има огромен опит, защото пред очите му е Барселона. Ние много трудно ще копираме Барселона, защото те не са акционерно дружество. Любовта на сините фенове обаче е огромна, трябва да се взимат предвид световните практики. Но трябва да има и ясни правила. Единствените обединяващи фигури може би в Левски в момента са Наско и Мъри. Най-важното е да има постоянство, за да имаш глас, трябва три години да си плащал членския си внос, три години без прекъсване. Така е в Барселона“, коментира Тити Папазов.

„Левски е отбор с бъдеще, може би това ще е най-голямата награда за тези момчета и за Мъри сега. Няма връщане назад. Всички чакат мача на 15 май“, коментира още баскетболният специалист.

Запитан за треньорския дуел Алан Пардю – Станимир Стоилов Тити Папазов каза: „Безспорно този треньор е високо ниво специалист, когато е работил в Англия няма коментар за неговата класа. За тези 10 дни, в които има време за работа, ще направи максималното, но се надявам да не е достатъчно. Моето мнение е, че Стоилов има огромен опит в такива битки.“


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опа

    6 5 Отговор
    Егати тъ пана! Фен съм на Левски ама не се говори така - Литекс в момента са по-добри! Дано имаме късмет, пък нека по-добрия победи.

    Коментиран от #5

  • 2 Доктор

    11 0 Отговор
    Инфантилен глупак.
  • 3 Пловдив 1912

    14 0 Отговор
    Почвай да плачеш още сега...
  • 4 Муаха-ха-ха-ха...

    4 2 Отговор
    Ще вземат калъфа на купата.Литекс ще ги отвее с 3 гола !
  • 5 Бай Брадър

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "Опа":

    В момента говедата с класа над чорбата И ще спечелят с разлика ! Само Хебър !
  • 6 Мим

    3 0 Отговор
    Абе Тити ,недей бърза или бавно бързай и аз искам да я вземем,ама не искам да пригласяме на такива капацитети като в цецка,дето ,,много разбират ,,и като кажат нещо,става точно обратното.Те и шампиони щяха да стават,а сега едвам 2 място запазват...
  • 7 антрашпиц

    0 0 Отговор
    " Купата е наааашаааа..." се пееше преди десетина години....