Last news in Fakti

17 Май, 2022 23:32 788 0

Марота призна, че Алегри е бил първи избор преди Индзаги в Интер

  • интер-
  • ювентус-
  • джузепе марота-
  • масимилиано алегри-
  • симоне индзаги

Масимилиано Алегри в последствие се завърна обратно в Ювентус

Марота призна, че Алегри е бил първи избор преди Индзаги в Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Интер - Джузепе Марота, направи любопитно признание пред медиите на „ботуша“, че в клуба му е бил обмислят вариантът Масимилиано Алегри да поеме треньорския пост през миналото лято.

Преди да изберем Симоне Индзаги, водихме разговори с Макс Алегри. Не смятахме, че Индзаги ще бъде на разположение, докато Алегри тогава бе без отбор. След това се обадих на Симоне, като се оказа, че по същото време вечеря с президента на Лацио - Клаудио Лотито. Това го смути, но в крайна сметка се договорихме“, каза Марота пред Tuttomercato.

В резултат „нерадзурите“ спечелиха Купата на Италия и се борят за втора поредна титла от Серия А, докато „бианконерите“ ще завършат сезона без нито един спечелен трофей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА