Last news in Fakti

19 Май, 2022 14:12 1 354 4

Унищожиха една от вратите на "Българска армия"

  • цска-
  • врата-
  • греда-
  • българска армия-
  • стадион-
  • фенове

Преди дни ЦСКА загуби финала срещу Левски, феновете са гневни

Унищожиха една от вратите на "Българска армия" - 1
Снимка: БГНЕС

Една от гредите на стадион "Българска армия" бе унищожена само няколко часа преди двубоя между ЦСКА и Ботев Пловдив. Снимката беше разпространена в социалните мрежи.

След последните слаби резултати на "червените" и загубата от Левски във финала за SESAME Купа на България се очаква феновете на ЦСКА да покажат своето неодобрение за случващото се в клуба, предаде "Гонг". По-рано днес стана ясно, че ръководството на ЦСКА е поискало от полицията да утрои охраната на стадион “Българска армия” и периметъра около него в часовете преди и след двубоя с Ботев Пловдив. Мачът е днес от 18:00 часа.

По-рано днес стана ясно, че ръководството на ЦСКА - София е поискало от полицията да утрои квотата униформени, които ще охраняват стадион “Българска армия” и периметъра около него в часовете преди и след двубоя с Ботев (Пловдив), пише “Мач Телеграф”. Двата тима се изправят един срещу друг днес от 18:00 часа. Това не е първото посегателство към "Българска армия" след загубения финал от Левски. Преди дни се появи видео от охранителна камера, на което се вижда как гневен привърженик троши прозорците на офисите на стадиона и портата, която води към съблекалнята на "червените".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ццц

    8 2 Отговор
    абе свинска му работа, какво друго да се каже
  • 2 Гриша Ганчев

    5 1 Отговор
    Гредите се режат като бием с 8:0, не като ни бият с 1:0
  • 3 Български Възход

    2 0 Отговор
    Те тия управляващите съсипаха цялата българска армия, пък някакви врати ги нямало
  • 4 хмм

    2 0 Отговор
    Абе феновете на Глазгоу Рейнджърс дали след изгубения финал протестират срещу собствениците на Севко? Ясно е че феновете не са сред най-умните и коментарите тук го доказват, но никой ли не се усети след като изненадващо фракциите на ЦСКА спряха протеста срещу БФС? ps ЯСНО Е ЗА ВСИЧКИ ЧЕ СА ПРИТИСНАЛИ ТАРТОРИТЕ ДА СЪЗДАДАТ ИНТРИГА В ЦСКА И ДА НЯМА НОВ СТАДИОН!