Last news in Fakti

21 Май, 2022 19:53 1 499 0

Локомотив (Пловдив) се раздели с основни футболисти

  • локомотив пловдив-
  • футболисти-
  • пловдив-
  • лаута-
  • парвиз умарбаев-
  • кристиан гомис-
  • лукас салинас

Договорите им изтичат на 30 юни

Локомотив (Пловдив) се раздели с основни футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Локомотив (Пловдив) се раздели с трима от основните си футболисти. Това са Парвиз Умарбаев, Кристиан Гомис и Лукас Салинас, чиито договори изтичат на 30 юни. Новината съобщиха "смърфовете" на клубния си сайт.

"Договорите на Парвиз Умарбаев, Кристиан Гомис и Лукас Салинас изтичат. Парвиз Умарбаев се присъедини към Локомотив през 2016-та и от тогава до сега бе неизменна част от “черно-белите”! В началото на 2020-та Лукас Салинас дойде в тима, а в края на същата година и Кристиан Гомис. И тримата бяха важна част от големите успехи, които Локомотив постигна в последните години! Умарбаев, Салинас и Гомис записаха имената си в историята на клуба!

Благодарим ви! Завинаги ще бъдете едни от нас!", съобщиха от Локомотив (Пловдив). От днес представителният тъм на "черно-белите" е в почивка, след като вчера изигра последната си официална среща за сезон 21/22 в Първа лига. "Смървофете" завършиха наравно 1:1 като домакини на ЦСКА 1948.

Старши-треньорът Александър Томаш събира своите възпитаници за първа тренировка на 6 юни. От 13 юни до 25 юни Локомотив ще замине на подготвителен лагер в Банско, където ще изиграе и няколко контролни срещи. Новият шампионат на България стартира на 8 юли.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА