Last news in Fakti

25 Май, 2022 09:50 2 087 2

ЦСКА 1948 близо до сензационна сделка за 1 милион евро

  • цветомир найденов-
  • цска 1948-
  • даниел наумов-
  • сент етиен-
  • лориен

ЦСКА 1948 може да продаде и Георги Русев

ЦСКА 1948 близо до сензационна сделка за 1 милион евро - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 е много близо до продажбата на вратаря Даниел Наумов във Франция. За интереса на Сент Етиен, Лориен и трети клуб се писа преди дни в местни медии. Последните информации от френската страна обаче гласят, че преговорите с един от тези отбори, водени лично от боса на българския тим Цветомир Найденов, са на финалната права.

Сензационното е, че се пече сделка за 1 милион евро. Ако това се случи, Наумов ще стане първият български вратар, продаден за такива пари зад граница. По принцип родните вратари доста по-трудно продължават кариерата си в чужбина. А в случая става въпрос за едно от топ първенствата на Европа, каквото е френското.

Нещо повече – говори се, че ЦСКА 1948 може да продаде и Георги Русев. Може би става въпрос за двойна сделка в един и същи отбор, защото и полевият футболист е спряган за Франция като вратаря.

Очаква се развитие по темата до края на седмицата.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Когато

    4 0 Отговор
    държиш залозите и държиш футболен отбор... на това не му ли се вика мафия
  • 2 Сандо

    0 1 Отговор
    Това момче е много по-добър вратар от широко рекламирания и натрапван Вуцов.Дано да успее и да има късмет.