Last news in Fakti

28 Май, 2022 19:23 2 072 2

Легенда на Левски: Мъри в момента работи с изключително качествени футболисти

  • емил спасов-
  • левски-
  • футбол-
  • станимир стоилов

Клубът има нужда от пари и средства, както и да се завърне на мястото, което му приляга

Легенда на Левски: Мъри в момента работи с изключително качествени футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Левски Емил Спасов коментира последните събития около "синия" клуб.

"Мъри в момента работи с изключително качествени футболисти, а не както бе в последните години, да се взимат играчи на килограм. Най-важното е, че тимът не допуска лесно голове. Уелтон и Георги Миланов се оказаха ключови играчи. Няма как да не спомена и Филип Кръстев. Клубът има нужда от пари и средства, както и да се завърне на мястото, което му приляга", сподели Спасов пред "Тема спорт".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    4 0 Отговор
    Най добрия показател ще е, да станем догодина шампиони...
  • 2 М.лоумник

    1 0 Отговор
    Лично познавам този г.лупак емил спасов. Първо, Мъри Стоилов взе играчи, които бяха умряли за футбола. Това, че той ги възкреси е лично негова заслуга. Той не взе качествени играчи, а видя в тях потенциал и го разви. Това не ти е лайногорец, който е консуматор и плаща луди пари за играчи. Разбира се луди пари, като за България. емил спасов винаги се е отличавал с некадърността си и неправилните преценки. Още ли караш ония скапан Форд Ескорт, а спасов. Тъпо к.пеле недно.