Last news in Fakti

29 Май, 2022 17:02 3 793 7

Певица се ядоса на футболните фенове от финала на Шампионската лига

  • камила кабейо-
  • певица-
  • ливърпул-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

Поради проблемите с влизането на феновете мачът започна с 35-минутно закъснение, както и изпълнението на 25-годишната звезда

Певица се ядоса на футболните фенове от финала на Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Певицата Камила Кабейо не остава с добри спомени от участието си във финала на Шампионската лига между Ливърпул и Реал Мадрид. Тя изпълни някои от хитовете си малко преди началото на двубоя. Поради проблемите с влизането на феновете мачът започна с 35-минутно закъснение, както и изпълнението на 25-годишната звезда.

Два часа след срещата Кабейо се оплака, че феновете са пеели клубните си химни по време на нейното изпълнение. В туитове, които после бяха изтрити, певицата написа:

"Не мога да повярвам, че хората пееха клубните си химни по време на моето изпълнение. Сякаш моят екип и аз не сме работили неуморно, за да допринесем точната атмосфера и да направим добро шоу". Няколко минути по-късно тя допълни: "Много грубо, но както и да е. Радвам се, че ви хареса".

По-късно вероятно някой е посъветвал Кабейо да не отправя такива критики и туитовете бяха изтрити.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емо Крокодила

    46 5 Отговор
    Ората са отишли да гледат мач, не да слушат кво брецаш.
  • 2 123

    30 2 Отговор
    Отварям Гугъл и гледам снимките на тая, сладурана някаква, а фотото от изпълнението кашалот :)
    Да живее Фотошопа.
  • 3 Зевзек

    29 2 Отговор
    Просто запалянковците са отишли да гледат футбол, а не да слушат певицата Камила Кабейо.

    И аз когато си плащам да получа ДАДЕНО НЕЩО, а ми пробутват ДРУГО НЕЩО, което не съм искал става раздразнителен и освирквам.

    Тази певицата Камила Кабейо, вместо да се оплаква да престане да се САМОПЛАСИРА където е НЕЖЕЛАНА. Да си прави свои концерти на стадини, на които да има само фенове на нейните песни, които са дошли са и ръкопляскат.
  • 4 мучо

    8 2 Отговор
    много обичам такива дебеланки, просто се стараят повече.....
  • 5 Пако

    4 2 Отговор
    ДА НЯМА ДА СЛУШАТ СКАПАНИ ПЕСНИ,ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ КЛУБНИТЕ ХИМНИ ЩЕ ПЕЯТ,А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ФРЕНСКАТА ОРГАНИЗЦИЯ БЕШЕ ТРАГИЧНА.ВСИЧКО ФРЕНСКО Е ШИТ.
  • 6 Буха ха

    4 3 Отговор
    Ако иска да привлече вниманието на феновете, да се появи topless и да раздава студена бира
  • 7 ....

    2 2 Отговор
    Подскачащо кюфте с ресни.