Last news in Fakti

29 Май, 2022 19:36 1 462 2

Донарума: Радвам се на това, което Милан направи, но не съжалявам

  • псж-
  • джанлуиджи донарума-
  • футбол-
  • милан

Донарума се върна и към реванша от осминафиналите на Шампионската лига между ПСЖ и Реал Мадрид

Донарума: Радвам се на това, което Милан направи, но не съжалявам - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на ПСЖ Джанлуиджи Донарума сподели, че е щастлив от триумфа на “росонерите” в Серия “А”. Донарума е юноша на Милан, но си тръгна от клуба като свободен агент преди година, за да подпише с ПСЖ.

“Радвам се на това, което Милан направи и писах на всичките ми съотборници. Радвам се за тях, но не съжалявам”, каза 23-годишният страж в навечерието на мача “Финалисима”, в който европейският шампион Италия се изправя срещу носителя на трофея “Копа Америка” Аржентина.

Донарума се върна и към реванша от осминафиналите на Шампионската лига между ПСЖ и Реал Мадрид, в който французите бяха притиснали съперника си, но грешка на вратаря позволи на Карим Бензема и компания да се върнат в двубоя и да обърнат крайния резултат в своя полза.

“За мен, имаше фал. Можехме да се справим по-добре след това. Жалко, защото футболът е игра на моменти, а ние доминирахме преди това. Имаме страхотен отбор с прекрасни играчи”, коментира Донарума.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.