Last news in Fakti

30 Май, 2022 20:03 2 593 9

„Майкъла“: Ако Найденови вземат и Стойчо Младенов, това ще е „Голям шлем“ за тях

  • любослав пенев-
  • георги илиев - майкъла-
  • цска 1948-
  • цска-
  • стойчо младенов

Той разкритикува Гриша Ганчев за отблъскването на редица легенди на ЦСКА от клуба

„Майкъла“: Ако Найденови вземат и Стойчо Младенов, това ще е „Голям шлем“ за тях - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 е напът да се превърне в сериозен конкурент за челните места, след като за старши-треньор бе назначен Любослав Пенев. Има и слухове, че Стойчо Младенов също може да стане част от ръководните органи в клуба на братя Найденови. Георги Илиев дори определи нещо подобно на „Голям шлем“.

Ако и Стойчо Младенов започне в ЦСКА 1948, това ще е „Голям шлем“! Найденови няма да сбъркат със Стойчо - той е професионалист и със сигурност би помогнал на клуба“, каза „Майкъла“ пред Sportal.

Той също така разкритикува Гриша Ганчев задето прогони огромна част от легендите на „червените“, които впоследствие намериха пристан в 1948. Там започнаха работа още Валентин Илиев, Ради Здравков, Спас Джевизов и Методи Томанов.

Братя Найденови са огромни „цесекари“ - чест им прави, че дават шанс на тези момчета да работят. Познавам Цветомир и Боян от малки, както и баща им - също цесекар и страхотен човек“, каза още Илиев.

„Майкъла“ прогнозира, че ЦСКА 1948 има реален шанс, да се намеси в борбата за топ 3, ако през лятото бъдат привлечени достатъчно класни футболисти, които „Ел Голеадор“ да използва. За него обаче Лудогорец отново ще е непоклатим на първото място.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига глупости

    9 7 Отговор
    Чичовото пак е закъсал с покера и рулетката и го наемат да му дадат някой лев. Иначе за нищо не става, винаги съдиите са му виновни , щото на кривата ракета, Космоса пречи. Да не казвам друга поговорка ......Все още има отбори , където не е гастролирал.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Спас

    8 1 Отговор
    ЦСКА 1948 е симпатичен отбор , даже като Славия залага главно на млади момчета , достойно се борят и даже цска на Ганчев не му давам много много шансове - просто не може в клуб разкъсван от скандали и пълен с откачени решения да се случи нещо смислено. Ама иначе Гриша Ганчев как яко насоли Тиквата......
  • 5 1х2

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Стига глупости":

    След Селско Царство сега Любчо ще се прави на треньор в ЦЕКА Бистрица. Лесно се уговарят мачове и резултати, а собственика на Бистришкия клуб даже си има заложна букмейкърска къща. Хубаво е да си в такива отбори, защото никой няма никакви претенции за уговорените мачове, просто защото нямат публика и няма кой да им търси сметка! За това последните години се нароиха такива клубчета без фенове!
  • 6 Аспарух

    3 2 Отговор
    Майката е съвършено прав. И за Пенев, и за Младенов, и за останалите.
  • 7 Левски 1914

    4 2 Отговор
    Ще ги изгони разбира се те са играли във ФАЛИРАЛИЯ отбор, а не в Литекс. Ганчев е собственик на ПРЕИМЕНУВАНИЯ Литекс отбора е негов и ще прави каквото си иска, който си мисли, че това е цска си е негов проблем.
  • 8 Обикновена Пунта Мара

    2 0 Отговор
    А, ако вземат и Майкъла, ВТОРИ "Литекс" ли ще стане?
  • 9 Гост

    0 0 Отговор
    Чичовото ха ха ха