Last news in Fakti

2 Юни, 2022 15:33 1 078 1

Киелини с мрачна прогноза за бъдещето на „Скуадра Адзура“

  • джорджо киелини-
  • италия

Легендата официално изигра последния си мач за националния тим

Киелини с мрачна прогноза за бъдещето на „Скуадра Адзура“ - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на италианския футбол - Джорджо Киелини, направи мрачна прогноза за бъдещето на националния отбор след тежкото поражение с 0:3 от Аржентина на приятелския турнир в Лондон „Финалисима“.

Очаква ни труден период на трансформация, тъй като се извършва смяна на поколението. Надявам се, че феновете ще ни подкрепят, защото тимът има нужда от тях“, каза централният бранител пред Sky Sports.

37-годишният ветеран сложи край и на славната си кариера в Ювентус, като се очаква скоро да обяви къде ще продължи кариерата си. Най-вероятно това ще е в САЩ.

Междувременно селекционерът - Роберто Манчини, продължава да залага на твърде опитните Леонардо Бонучи, Франческо Ачерби, Алесандро Флоренци, Жоржиньо и Лоренцо Инсинйе, макар една огромна част от състава му да е от таланти в разцвета на силите им, като Сандро Тонали, Джанлуиджи Донарума, Мануел Локатели и Джовани Распадори.

Припомняме, че Италия отпадна на баражите за класиране на Световното първенство от тима на Северна Македония, макар само допреди година да се поздрави с титлата от Европейското първенство.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Онзи

    1 0 Отговор
    Само Хебър ! С италяно макароне собственикане ..