Last news in Fakti

6 Юни, 2022 10:10 1 022 4

Новият старши треньор на ЦСКА пристига в София днес

  • саша илич-
  • футбол-
  • цска

Както бе съобщено от клуба, играчите ще направят съвсем кратко занимание пред погледа на Илич, след като преминат функционални изследвания

Новият старши треньор на ЦСКА пристига в София днес - 1
Снимка:

Новият старши треньор на ЦСКА Саша Илич ще бъде представен официално в сряда, като пресконферецията на сръбския наставник ще е на стадион „Българска армия“.

Очаква се в близките часове бившият атакуващ халф на Партизан да пристигне в София със своя екип за първото занимание на ЦСКА от лятната подготовка, пише "Мач Телеграф".

Както бе съобщено от клуба, играчите ще направят съвсем кратко занимание пред погледа на Илич, след като преминат функционални изследвания.

По-голяма част от чужденците пък се очаква да се завърнат в страната ни утре (7 юни), а националите Георги Йомов, Иван Турицов, Жорди Кайседо и Яник Вилдсхут ще закъснеят с над седмица, за да могат да отдъхнат между двата сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    2 1 Отговор
    ЕхааааАа, Месията идваааааа. Бравос. Залагам 5 лева, че ще изкара най- много два месеца. Подготовката и като отпадне веднага от евротурнирите и чаооо. Даже по- малко от 2 месеца. Залагам 5 лева.

    Коментиран от #2

  • 2 Стоян Александров

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Ааааааа и Петорчо се завръща на бял кон след това с подкрепата на баш фена ,,Кюстендилеца "...
  • 3 Левски 1914

    2 2 Отговор
    цска ТИРЕ София 2016. Ковачев пиши цялото име на МЕНТЕТО не се прави на ударен с мокър парцал през врата.
  • 4 Деян Икебаната

    2 1 Отговор
    А кога заминава?