Last news in Fakti

7 Юни, 2022 16:16 1 167 0

Свети Влас домакин на първи по рода си турнир

  • плажен волейбол-
  • свети влас-
  • турнир

Националната верига по плажен волейбол носи точки за световната ранглиста на FIVB

Свети Влас домакин на първи по рода си турнир - 1
Снимка: БГНЕС

Първият по рода турнир от Националната верига по плажен волейбол, носещ точки за световната ранглиста на FIVB, ще се проведе между 17-19.06.2022 г. в Свети Влас. Надпреварата край морето ще осигури и най-големият награден фонд от всички състезания от Националната верига през това лято - 10 000 евро.

Надпреварата ще се проведе по официалните правила по плажен волейбол на FIVB, ръководени от официални съдии на турнира под шапката на БФВолейбол.

Регистрацията ще бъде отворена до обяд на 14 юни (петък). Основната схема при мъжете ще бъде за 16 отбора, както и при жените, с до 25 процента участие на международни двойки. При по-голям брой записали се отбори, ще бъдат играни квалификации за влизане в основната схема. Общият награден фонд на турнира е 10 000 евро и ще бъде пропорционално разпределен между жените и мъжете в зависимост от регистрираните двойки.

Организатор е Ню Бояна Филм Студио Nu Boyana Film Studios. Таксата за участие в турнира е 100 лева на отбор и следва да бъде заплатена по банковата сметка на Българска Федерация по Волейбол до 14 юни края на деня (вторник) 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА