Last news in Fakti

8 Юни, 2022 18:59 1 586 1

Сърби сменят Мазику и Кайседо в ЦСКА

  • цска-
  • футбол-
  • милан макарич-
  • стефан хайдин

26-годишният Макарич игра за датския Олборг през миналия сезон

Още двама сръбски футболисти може да подсилят ЦСКА. Това са нападателят Милан Макарич и левият защитник Стефан Хайдин. Двамата са гласени за заместници на Кайседо и Мазику. Еквадорецът почти сигурно ще бъде продаден, а левият бек отказа да подпише нов договор с "червените".

26-годишният Макарич игра за датския Олборг през миналия сезон. Той е оценяван на 1 млн. евро, но ЦСКА най-вероятно ще го вземе под наем.

Хайдин е футболист на сръбския Вождовац, а преди това бе в Цървена звезда, но рядко играеше. 28-годишният футболист е юноша на "звездашите". По-рано днес треньорът на ЦСКА Саша Илич призна, че привличането на ляв бек е приоритет в селекцията това лято.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кюмур

    3 3 Отговор
    Да си заминават тоз кюмур.