Last news in Fakti

9 Юни, 2022 22:47 1 581 1

Николай Грозев: Успяхме да победим един изключително силен отбор

  • николай грозев-
  • рилски спортист-
  • коментар

Със сигурност не сме очаквали, че ще стане по този начин

Николай Грозев: Успяхме да победим един изключително силен отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Баскетболистът на Балкан Николай Грозев сподели първите си думи, след като триумфира с шампионската титла на България. Неговият отбор спечели финалната серия с Рилски спортист с 3-1 победи, а ето какво каза стрелецът на ботевградчани след последния мач №4, завършил при успех с 66:54 в полза на Балкан:

“Със сигурност не сме очаквали, че ще стане по този начин. С представянето ни в защита и нападение обаче играхме изключително добре и отборно. Там дойде и разликата. Успяхме да победим един изключително силен отбор. Мотивирахме се един друг след всяка една победа срещу тях и много се радвам, че след първия не паднахме духом и продължихме да се борим и успяхме да спечелим. Надявам се, че ние сме помогнали на Небойша Видич да изглежда толкова спокоен през мача. Нямам представа за бъдещето си, първо ще празнуваме и после ще видим”, сподели Грозев.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един човек

    0 0 Отговор
    Хора, които мислят, че от мене нищо хубаво и добро не може да се очаква, значи грешат!