Last news in Fakti

11 Юни, 2022 17:53 4 137 2

Салах: Къщата ми прилича на болница

  • салах-
  • болница-
  • ливърпул

Опитвам се да медитирам всеки ден за по 10-20 минути, сам у дома, казва звездата

Египетската суперзвезда на Ливърпул Мохамед Салах се пошегува в интервю за France Football, че къщата му изглежда като болница заради оборудването за възстановяване, с което разполага нападателят, предава sportal.bg.

“Опитвам се да медитирам всеки ден за по 10-20 минути, сам у дома. Две стаи в нашия дом са пълни с различни фитнес машини и уреди за бодибилдинг. Вкъщи мога да правя и криотерапия, има барокамера. Постоянно се опитвам да подобрявам физическото си състояние.

Вярно е, че обичам да казвам, че къщата ми прилича на болница, но жена ми не харесва това. Според нея прекарвам повече време с машините, отколкото с нея”, пошегува се голаджията на английския гранд.

Що се отнася до хранителните му вкусове, Салах сподели: “Предпочитам броколи, сладки картофи, риба, пилешко и винаги салата. Пица ям най-много веднъж в месеца. Обичам хамбургери, но много рядко ги хапвам, защото после се чувствам тежък”.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Да цапардоса

    0 2 Отговор
    Да цапардоса и Москва, много ще ги изненада.