Last news in Fakti

11 Юни, 2022 19:16 1 567 2

Клоп взима Нунес от Бенфика за 80 млн. евро

  • клоп-
  • нунес-
  • ливърпул-
  • бенфика

Мърсисайдци обявяват трансфера утре, договорът ще е за 5 години

Ливърпул и Бенфика са постигнали устно споразумение за трансфера на Дарвин Нунес (на снимката вдясно), който най-вероятно ще бъде официално потвърден утре. Според Фабрицио Романо двата клуба са се разбрали тази сутрин и сега трябва само да подпишат документацията, предава sportal.bg.

Сделката ще бъде на стойност 80 милиона евро плюс 20 млн. под формата на бонуси, с което уругвайският нападател ще се превърне в най-скъпия футболист в историята на "червените".

Английските медии твърдят, че Нунес ще подпише за пет години с английските вицешампиони и ще стане вторият южноамериканец, който Юрген Клоп привлича в рамките на пет месеца. През януари Ливърпул привлече Луис Диас от Порто с трансфер на стойност 40 милиона и с още 20 милиона в бонуси.

Нунес завърши начело при реализаторите в португалското първенство, вкарвайки 26 гола и още осем в други турнири. Два от тях бяха именно срещу Ливърпул в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Альоша

    5 2 Отговор
    Сега трябва да сложат Салах в трансферната листа с ултиматум да си търси клуб и трансфер 60 млн лири. Иначе пейка до дупка! С Нунес и Диас играта на Ливърпул ще се промени, ч егоиста Салах /за когото играеше целият отбор/ само ще пречи. Мане заминава заради него,
  • 2 баг

    4 0 Отговор
    На снимката ВЛЯВО, не вдясно.