Last news in Fakti

12 Юни, 2022 11:18 1 773 6

Жалбата за изнасилване срещу Кристиано Роналдо бе оставена без разглеждане

  • риналдо-
  • съд-
  • изнасилване-
  • катрин-
  • майорга

Катрин Майорга обвинява футболната звезда за случка в хотел в Лас Вегас през 2009 година

Жалбата за изнасилване срещу Кристиано Роналдо на бивша американска манекенка бе оставена без разглеждане от американски съдия, съобщават световните агенции, цитирани от sportal.bg.

Съдията в федералния съд в Невада остава жалбата без разглеждане заради нередности, допуснати от адвоката Лесли Стовал на Катрин Майорга, която обвинява футболната звезда, че я е изнасилил в хотел в Лас Вегас през 2009 година. Американското правосъдие реши още през 2019 година да не изправи Роналдо пред съда заради липсата на доказателства.

Нападателят, който е футболист на Манчестър Юнайтед, винаги категорично е отричал обвиненията в изнасилване, като поддържа версията, че е имал отношения с младата жена, които са били "взаимно желани".

През юни 2009-а Майорга се е обърнала към полицията в Лас Вегас, за да съобщи за изнасилване, но е отказала да назове кой е агресорът ѝ и случаят е бил приключен. Година по-късно е имало среща между нея и представители на Роналдо, като срещу сумата от 375 000 долара е постигнато съгласие за отказ от всякакви претенции.

За адвокатите на Катрин Майорга обаче това споразумение е нищожно. Те са искали от Роналдо сума от порядъка на 200 милиона долара обезщетение. През август 2018 година жената се е свързала отново в полицията в Лас Вегас и е поискала отваряне на случая, като тогава за първи път обвини публично футболиста.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    9 2 Отговор
    Е де...е де... Българите се интересуват дали Лена Хард ще даде жалба срещу Кире ! Може би , да я е злоупотребил сексуално пък ?! На всякъде това коментират , а вие - Роналдо , та Роналдо !!!
    .

    .
  • 2 Сандо

    14 0 Отговор
    Да се чуди човек що за памет имат някои жени.Някой я боцнал преди петнайсетина години,а тая мърша чак сега усетила убождането?Та тия са за лечение,не за съд!
  • 3 200 милиона

    10 0 Отговор
    Ох бабачоооо, гладна кокошка милиони сънува! Като чуеш парата и ти става ясно!
  • 4 Юсуфчо

    3 0 Отговор
    Спестовната и книжка между бедрата шъ остане празна .....лошо много лошо седларова .
  • 5 Ебтер

    2 0 Отговор
    Бре бре, а един милиард не искат ли?
  • 6 Защо не дойде мен да ме съди?

    2 0 Отговор
    Защото имам 5лв в джоба и ще вземе на босия цървулите. Такива трябва да ги вкарват в затвора за изнудване, барабар с адвокатите им! Значи съобщила за изнасилване, но не казала от кого. Дори не е казала, че е непознат... После прибрала едни пари за компенсация. Но сега преценила, че може да измъкне още! Алчна и нагла nача! Лошото е, че стават все повече и повече.