Last news in Fakti

14 Юни, 2022 10:48 3 683 3

„Златната“ Ренета Камберова вае тяло върху иновативен уред (ВИДЕО)

  • ренета камберова-
  • художествена гимнастика-
  • фитнес

Бившата гимнастичка няма намерение да спира със спорта

Бившият национал по художествена гимнастика - Ренета Камберова, изглежда няма намерение да спира със спорта, макар и не на професионално ниво. Този път тя показа за своите последователи в социалните мрежи упражнения върху иновативен тренажор.

Гимнастичката акцентира върху краката си с помощта на уреда, който залага на система от пружини и ластици върху подвижна платформа.

Камберова междувременно гради кариера, като администратор в Община Пазарджик, където носи отговорност за развитието на спорта в града.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Олигавен Олигарх

    9 3 Отговор
    Ренетке, извай нещо в простата си крътуна ! Ясно ни е, че имате перфектни тела и държите да ги поддържате, но трябва и умствено и интелектуално да се развивате. Прочети някоя книга, запиши някъкво образование...
  • 3 цербер

    1 0 Отговор
    БившАТА националКА по художествена гимнастика - Ренета Камберова