Last news in Fakti

16 Юни, 2022 07:21 1 113 3

Левски представя Роналдо

  • роналдо-
  • левски-
  • представяне

Сините ще трябва да платят около 50 000 евро като комисиони и компенсации, за да получат правата му

Левски потвърди трансфера на бразилеца Роналдо и той ще бъде представен днес пред медиите, информира “Тема Спорт”, цитирана от Спортал. Сините вече са постигнали споразумение с 21-годишния футболист, който пристига от втородивизионния Баия.

Атакуващият футболист е в София от понеделник и премина успешно медицински тестове. Той се е съгласил на условията по договора, а до момента сделката се бавеше заради последните детайли между двата клуба. Баия ще запази процент при последващ трансфер на Роналдо, а футболистът ще пристигне на “Герена” със свободен трансфер.
От Левски обаче ще трябва да платят около 50 000 евро като комисиони и компенсации, за да получат правата му. Роналдо е роден на 7 декември 2000 г. От началото на първенството в Серия "Б", което започна през април, той е записал четири мача, но само като резерва. За последно влезе в групата на 21 май при успеха с 2:1 над Понте Прета, но не се появи в игра.

Интересното е, че Роналдо има и мачове в елита на Бразилия. През календарната 2021 г., когато Баия изпадна, той е изиграл 16 срещи. Новото попълнение на Левски е роден в Рио де Жанейро и е висок 177 см.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    1 1 Отговор
    Кръщаваш сина си Роналдо и автоматично цената му (поне в бг футбола) започва от 50 хил евро???!!!

    Най-корумпирания, най-непродуктивния, най-негледания, най-противния спорт в БГ е футболът ни!!!
    Като ги хванеш тия всичките от Левски, ЦСКА, минеш през Ботев и Локо, та чаак до Лудогорец и им отнемеш правата за мин 5 г, да се научат първо да играят заради самата игра и заради народа си, а ед това за кинти!!!

    Бг футболът има нужда от сериозни реформи:

    1. Моментално премахване на ръководството на БФС и смяна с такова, което не е корумпирано и което желае тоя спорт да стане отново на световно ниво!!!

    2. Смяна на имената на отбори носещи тези на националните ни герои (Левски, Ботев и др ни герои, не са загини само за агитката на съответния отбор, а за целия ни народ)!!!

    3. Забрана на футболистите ни да посещават чалга клубове, да се друсат и пият алкохол, особено при предстоящ турнир, или среща!!! Който от тях не е съгласен, без право да играе 2-3г!!! По добре да нямаме никакъв футболен отбор, отколкото да имаме тия дето са в момента!!!

    4. Да се обвържат заплатите на футболистите ни с реалните им постижения!!! Не може да падат с 5:2 от Грузия и да ламтят за 5 цифрени заплати!!!!!!!

    5. Да бъдат санкционирани, ако не дават всичко от себе си за националния отбор!!! Не може само кинти да са им в кратуните!!! Това преди всичко е игра, а не бизнес!!! Обикновените хора искаме да гледаме истински футбол, а не надрусани чалга манекени!!!
    Доказателств

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Коментар

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар":

    Доказателство за горното е резултатът ни от бг мини футбол - момчетата ни играха страхотно!!!
    То по-добре да заместим националния ни отбор с този от бг мини футбола!!!

    КОРУПЦИЯТА ВЪВ ВСИЧКИ АСПЕКТИ ОТ НАШИЯ ЖИВОТ, ВОДИ ЕДИНСТВЕНО ДО БЕДИ, ПРОВАЛ И НЕГАТИВНИ ЕМОЦИИ!!! ПОРАДИ ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗКОРЕНЕНА!!!!!
  • 3 Ти пък

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар":

    Да не би да познаваш баща му, та реши, че го е кръстил Роналдо. Паспортите и автобиографията на половината чужди футболисти са подправени.