Last news in Fakti

13 Юни, 2013 09:57 1 622 0

Петев: Лудогорец ще е трикратен шампион

  • петев-
  • лудогорец-
  • шампион-
  • шампионска лига
Петев: Лудогорец ще е трикратен шампион - 1
Снимка: БГНЕС
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев сподели, че целта пред отбора за следващия сезон ще бъде да спечели трета поредна титла. Въпреки високите амбиции шампионите ще търсят и подмладяване на състава.
 
"Най-важното сега е да подготвим отбора по най-добрия начин. За да може през шампионата да сведем контузиите до минимум, а освен това момчетата да са в оптимална форма за квалификациите в Шампионска лига. Няма да правим генерални промени в методите ни заради малкото време, което имаме. Просто нещата ще бъдат по-форсирани. Ще работим, за да сме по-убедителни. Целта пред нас е да станем за трети пореден път шампиони. Такива са и моите очаквания. Ясно си давам сметка, че ще бъде много трудно. Все пак конкуренцията ще е доста силна, но какво от това. На Лудогорец му трябват повече мачове. Когато има такива, се чувстваме по-комфортно. Относно това кои ще бъдат титуляри - винаги съм държал да играят тези, които заслужават, и ще продължа да го правя", каза специалистът пред TV7. 
 
Той сподели, че се надява селекцията да приключи до края на седмицата. Зелените вече си осигуриха едно ново попълнение - португалеца Фабио Еспиньо.
 
"Нуждаем се от още нови. Искам да привлечем нападател. Но докато няма подписани договори, не мога да ви съобщя нищо повече. Надявам се до седмица да приключим със селекцията", уточни Петев. 
 
Треньорът на Лудогорец разкри и защо си е пожелал БАТЕ Борисов в квалификациите за Шампионска лига. 
 
"Все си мисля, че трябва да бъдат победени от български отбор. Надявам се, че този път жребият ще бъде благосклонен към нас, но каквото се падне", сподели още наставникът. 
 
“Информациите, че ще поема Клуж бяха неверни. Просто отидох да подкрепя Трика, който е мой приятел. Миналата година имаше голям интерес към мен от страна на Динамо Загреб. В Румъния се засякох случайно с един от шефовете им Зоран Мамич. Но нищо специално. Разменихме няколко думи относно финала за купата между Петролул и Клуж. Това беше", завърши Петев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА