Last news in Fakti

28 Юни, 2022 20:03 1 192 0

Атлетико Мадрид продава спешно играчи, за да закърпи бюджета

  • атлетико мадрид-
  • енрике сересо

„Дюшекчиите“ се охарчиха в последните няколко години около колосалните трансфери и новия стадион

Атлетико Мадрид продава спешно играчи, за да закърпи бюджета - 1
Снимка: БГНЕС

Атлетико Мадрид ще търси сериозни суми за част от своите играчи, за да коригира бюджета. Това обяви президентът - Енрике Сересо, пред ESPN.

Той потвърди, че клубът се нуждае от поне €40 млн., за да може да си позволи да търси нов десен защитник, както настоява Диего Симеоне.

Не стана ясно обаче кои ще са пуснатите на трансферния пазар състезатели. На този етап можем само да спекулираме, че това ще са Алваро Мората и Саул Нигез, тъй като двамата се завърнаха от наеми съответно в Ювентус и Челси, но така и не впечатлиха с изявите си.

Припомняме, че Атлетико се охарчи сериозно в последните няколко години. Строежът на новия стадион „Уанда Метрополитано“ струваше €240 млн., а балансът при трансферите е -€100 млн. с оглед някои сериозни инвестиции.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА