Last news in Fakti

3 Юли, 2022 17:53 1 012 0

Франческо Тоти потвърди, че Дибала може да премине в Рома, но не вярва в трансфер на Роналдо

  • рома-
  • франческо тоти-
  • пауло дибала

После обаче се случиха други неща и идеята не успя - той ще отиде някъде другаде, но честно казано не знам къде

Франческо Тоти потвърди, че Дибала може да премине в Рома, но не вярва в трансфер на Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на италианския Рома Франческо Тоти потвърди, че евентуален трансфер на Пауло Дибала е бил възможен, но никога не е вярвал в евентуалното привличане на Кристиано Роналдо, въпреки информациите, че португалецът иска да напусне Манчестър Юнайтед.

„За Дибала беше възможно, много възможно“, заяви световният шампион с Италия от 2006 година телевизионния канал „Sky Sport“.

„После обаче се случиха други неща и идеята не успя. Той ще отиде някъде другаде, но честно казано не знам къде. Надявах се да е в Рома. Определено имаше шанс, имаше разговори, но не знам какво са си казали“, разкри Тоти по повод бъдещето на аржентинеца Пауло Дибала, който се раздели с Ювентус в края на миналия сезон.

Франческо Тоти коментира и информациите, които свързват Кристиано Роналдо с италианския клуб.

„Ако трябва да бъда честен, никога не съм вярвал, че Роналдо може да дойде в Рома, защото знам каква е реалната ситуация в момента“, обясни 45-годишният бивш футболист.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА