Last news in Fakti

8 Юли, 2022 10:27 736 0

Фиорентина решава до седмица дали ще откупи играч на Левски

  • иван андонов-
  • фиорентина-
  • футбол-
  • левски

Твърди, че шансовете да има сделка са по-големи

Фиорентина решава до седмица дали ще откупи играч на Левски - 1

Шефовете на Фиорентина ще решат до една седмица дали ще откупят от Левски вратаря Иван Андонов, съобщи FirenzeViola.it. Твърди, че шансовете да има сделка са по-големи.

Агентът на стража Пламен Пейчев се е видял в сряда със спортния директор на “виолетовите” Даниеле Праде, на която двамата обсъдиха бъдещето на юношата на Левски.

Иван се представи на добро ниво през миналия сезон в Примаверата на Фиорентина. Той взе участие в 31 мача, в които допусна 45 гола, а 9 пъти запази вратата си суха.

Младокът попадна и два пъти в групата за мачовете на мъжкия отбор на Фиорентина - срещу Торино в Серия “А” и срещу Аталанта за Купата на Италия.

През миналата седмица Андонов се завърна на “Герена” и води тренировки с тима.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА