Last news in Fakti

9 Юли, 2022 21:30 1 617 0

Лацио ще плати 10 млн. евро за вратар, който отчая Барса и Атлетико

  • луис максимиано-
  • гранада-
  • лацио

Тимът на Гранада изпадна от Ла Лига и Луис Максимиано търси ново предизвикателство

Лацио ще плати 10 млн. евро за вратар, който отчая Барса и Атлетико - 1
Снимка: БГНЕС

Португалецът Луис Максимиано е най-близо до това да се превърне в новия титулярен вратар на Лацио. Според Фабрицио Романо италианският клуб е в заключителни преговори с Гранада за привличането на 23-годишния страж. Споменава се трансферна сума от порядъка на 10 млн. евро, предава sportal.bg.

Максимиано е юноша на Спортинг (Лисабон), а в Гранада е от едва от миналото лято. Тимът обаче изпадна от Ла Лига и вратарят търси ново предизвикателство. Той блесна с отлични изяви в доста от мачовете, независимо че отборът не успя да се спаси.

Португалецът беше в основата на това тимът му да не запише нито една загуба в четирите срещи за първенство срещу Барселона (1:1 и 1:1) и Атлетико Мадрид (2:1 и 0:0).

Лацио пък спешно се нуждае от поне едно попълнение под рамката, тъй като Пепе Рейна и Томас Стракоша, които общо пазиха във всичките двубои на отбора през миналия сезон, вече напуснаха.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА