Last news in Fakti

19 Юни, 2013 12:55 1 866 1

ШОК! Любо Пенев става треньор на ЦСКА?

  • любослав пенев-
  • цска-
  • треньор-
  • христо стоичков-
  • гриша ганчев-
  • нефтохимик
ШОК! Любо Пенев става треньор на ЦСКА? - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Любослав Пенев е бил поканен за треньор на ЦСКА, пише „Гонг“.

Той попада в мащабния проект на Гриша Ганчев и Христо Стоичков, който цели завръщане на „армейците“ на европейската сцена и тотална доминация на домашната. Късно снощи стана ясно, че „Камата“ ще бъде собственик на клуба, а друга легенда ще стане старши треньор. Планът е Пенев да съвместява две длъжности – на национален селекционер и треньор на клубен тим.

Sportline.bg пък излезе с информация, че Любослав Пенев вече е дал съгласието си на Ганчев, но трябва да изчака отговор и от Борислав Михайлов. Президентът на Българския футболен съюз ще проведе разговор, на който трябва да реши бъдещето на ЦСКА.

В медиите се появи и информация, че ЦСКА може да вземе лиценза на закъсалия Нефтохимик, а не на Литекс, както се тръбеше до този момент. Почти сигурно ЦСКА няма да участва в евротурнирите догодина.

Все още обаче няма официална информация на сайта на „червените“. Очаква се до часове ЦСКА да обяви бъдещето си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
    гн Джамбазов непишете глупости това на този етап е невъзможно