Last news in Fakti

15 Юли, 2022 07:55 3 926 1

Роналдо хвърли в екстаз феновете на Ман Юнайтед със снимка от фитнеса

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • тренировка-
  • фитнес-
  • манчестър юнайтед

Мнозина вярват, че Роналдо е изиграл последния си мач за Юнайтед, въпреки че новият наставник на тима Ерик тен Хаг непрестанно повтаря, че португалецът е в плановете му за новия сезон

Роналдо хвърли в екстаз феновете на Ман Юнайтед със снимка от фитнеса - 1
Снимка: БГНЕС

Португалската звезда на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо, хвърли в екстаз феновете на Манчестър Юнайтед. Причина за това стана снимка на нападателя в социалните мрежи, на която футболистът тренира във фитнеса. На снимката се виждат, че Роналдо е с шорти на Манчестър Юнайтед, което накара феновете на „червените дяволи” да вярват, че все пак той ще остане на „Олд Трафорд” и през новия сезон.

В последните седмици бъдещето на Роналдо в Манчестър Юнайтед е обект на сериозни дискусии. Нападателят отказа да се завърне за началото на подготовката на „червените дяволи”, като дори не замина с тима си за предсезонното турне в Азия.

Мнозина вярват, че Роналдо е изиграл последния си мач за Юнайтед, въпреки че новият наставник на тима Ерик тен Хаг непрестанно повтаря, че португалецът е в плановете му за новия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да попитам

    4 5 Отговор
    А защо е с ръкавици, да не си счупи лакираните нокти ли?