Last news in Fakti

15 Юли, 2022 17:33 1 003 0

Ювентус е по петите на Габриел от Арсенал

  • габриел магаляеш-
  • арсенал-
  • ювентус

„Бианконерите“ скоро се очертава да имат остра нужда от централни бранители

Ювентус е по петите на Габриел от Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус е напът да се раздели с Матайс де Лихт, а с оглед факта, че Джорджо Киелини официално напусна в посока MLS, това ще остави клуба с прекалено малко опции в сърцето на отбраната. По тази причина се твърди, че Габриел Магаляеш от Арсенал е една от възможностите за решение на този проблем, пише Independent.

Бразилецът е един от тримата в момента с име Габриел след привличането на Жесус от Манчестър Сити и присъствието на младия нападател Мартинели.

Твърди се, че „бианконерите“ са готови да платят около €47 млн. за защитника, което е с повече от €20 млн. над сумата, която „топчиите“ платиха за него на Лил през 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА