Last news in Fakti

16 Юли, 2022 10:27 5 615 2

Ясен е първият бой във вечерта на Усик – Джошуа

  • олександър усик-
  • антъни джошуа-
  • баду джак-
  • ричард ривера-
  • бокс-
  • спорт

Публиката ще гледа бившия шампион на WBC в категория суперсредна Баду Джак, който се завръща на ринга срещу Ричард Ривера

Ясен е първият бой във вечерта на Усик – Джошуа - 1
Снимка:

Първият сблъсък от ъндркартата на мача Олександър Усик – Антъни Джошуа бе обявен вчера. И той включва бивш световен шампион. Джошуа ще опита да си върне титлите в реванш срещу Усик на 20 август в Джеда, Саудитса Арабия. Това ще е коронния мач за вечерта.

Преди него публиката ще гледа бившия шампион на WBC в категория суперсредна Баду Джак, който се завръща на ринга срещу Ричард Ривера. В момента Джак се състезава в полутежка категория. 38-годишният боксьор реши да направи скок от лека тежка в горна категория след загубите от Маркъс Браун и Жан Паскал. Но от трансформацията насам е записал 4 победи.

Първата дойде срещу Блейк Маккърнън като част от ъндъркартата на демонстративния мач Майк Тайсън – Рой Джоунс Джуниър през 2020 г. След това победи Дървин Колина за подгрявка на мача Флойд Мейуедър – Логън Пол през 2021 г. преди да надвие Самуел Кросд и Хани Атийо. Сега отново ще е на ринга като подгрявка на най-големия мач за годината.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин

    2 2 Отговор
    Пожелавам успех на Джошуа и нокаут
  • 2 васик атанасова

    3 1 Отговор
    БОЯ ЩЕ Е ЯК
    НО УСИК ЩЕ Е ПОБЕДИТЕЛЯ ПАК ))))